Opsætning af filt har vi stor erfaring med​

​Skal du i gang med opsætning af filt? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos Malerfirmaet Degnebolig har vi stor erfaring med diverse opgaver inden for faget. Vi kan blandt andet tilbyde professionel opsætning af filt. Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Haslev, Næstved, Roskilde og Ringsted, men kommer også gerne uden for disse områder.

​Det kan være svært at foretage opsætning af glasfilt, hvis ikke du har prøvet det før. Der er mange ting at tage højde for, og det kan være en stor og langsommelig proces. Det kan eksempelvis være svært at få filten til at sidde korrekt ved hjørner og loft. Vi kender de rette teknikker, har den optimale erfaring og gode værktøjer til at kunne klare opsætning af glasvæv og filt hos dig.

VI TILBYDER OPSÆTNING AF FILT TIL EN GOD PRIS.

Vi er et kompetent firma med mange års erfaring. Derfor kan du trygt lade os hjælpe dig med dine opgaver. Vi pådrager os gerne alle opgaver lige fra fjernelse af gammelt tapet til opsætning af filt og afsluttende maling. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Hos os er der ingen opgaver, som hverken er for simple eller for komplicerede. Hvad enten der er tale om en væg eller et helt hus, står vi til rådighed. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi overholder alle vores aftaler.

KONTAKT OS OG MODTAG FLERE INFORMATIONER

Ønsker du at modtage flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig, pris eller noget tredje, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi kan kontaktes på telefon 31 17 22 74 eller på mail c_degnebolig@hotmail.com, så vender vi straks tilbage.​​

Hent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerarbejde

Hos os finder du en maler, som lægger en ære i at opnå tilfredsstillende resultater, og derfor har mange tilbagevendende og tilfredse kunder.

Fuldspartling

Er du i gang med at renovere dit hjem, eller trænger dine vægge bare til en ordentlig tur? Så kan fuldspartling være løsningen.

Maler som dækker hele Sjælland

Firma info

Malerfirmaet Degnebolig

CVR: 32123686

Adresse info

​Kløvervænget 46, 4690 Haslev

- Find os på Google Maps

Find os på de sociale medier

facebook (2)Find os på Facebook

Kontakt info

Telefon:

31 17 22 74

E-mail:

c_degnebolig@hotmail.com