Fuldspartling, der giver en flot og jævn væg

Er du i gang med at renovere dit hjem, eller trænger dine vægge bare til en ordentlig tur? Så kan fuldspartling være løsningen. Hos Malerfirmaet Degnebolig klarer vi nemt og professionelt din fuldspartling og andre lignende opgaver. Vi har arbejdet for kunder i både Haslev, Næstved, Ringsted og Roskilde og kører ud på hele Sjælland.

HVORFOR FULDSPARTLE SIN VÆG?

Der kan være mange årsager til, at du ønsker din væg fuldspartlet. Det kan skyldes et ønske om en glat væg under malingen, eller måske er det, fordi din væg skal beklædes med filt.

Uanset årsagen, så er vi klar til at hjælpe dig.

Nogle personer kaster sig ud i selv at fuldspartle deres vægge. Det er heller ikke umuligt, men desværre oplever vi tit, at kunder ikke har været tilfredse med deres egen fuldspartling og derfor søger professionel hjælp.

Vi har mange års erfaring med malerarbejde og spartelarbejde, hvorfor vi står klar til at klare arbejdet for dig, så du sikrer dig fuld tilfredshed med resultatet af dine vægge.

HVAD KOSTER FULDSPARTLING AF VÆGGE?

Det er svært at give en eksakt pris på, hvad en fuldspartling koster. Det afhænger af flere faktorer såsom væggenes areal og nuværende beklædning.

Før man begynder arbejdet med at fuldspartle, kan det nemlig være nødvendigt at rive væggenes gamle beklædning af, hvis det sidder for løst.

Når du kontakter os, vil vi i fællesskab hjælpe med at vurdere, hvorvidt dette er nødvendigt, og prisen vil variere derefter.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Mangler du en malermester, som kan hjælpe dig med at fuldspartle dit hjem, eller overvejer du at bestille en? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Sammen taler vi om dine behov og ønsker, og baseret på dette giver vi dig et helt uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefonnummer 31 17 22 74 . Du kan også sende en e-mail til os på c_degnebolig@hotmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig og vender tilbage hurtigst muligt.

Hent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerarbejde

Hos os finder du en maler, som lægger en ære i at opnå tilfredsstillende resultater, og derfor har mange tilbagevendende og tilfredse kunder.

Opsætning af filt

​Skal du i gang med opsætning af filt? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos Malerfirmaet Degnebolig har vi stor erfaring med diverse opgaver inden for faget.

Maler som dækker hele Sjælland

Firma info

Malerfirmaet Degnebolig

CVR: 32123686

Adresse info

​Kløvervænget 46, 4690 Haslev

- Find os på Google Maps

Find os på de sociale medier

facebook (2)Find os på Facebook

Kontakt info

Telefon:

31 17 22 74

E-mail:

c_degnebolig@hotmail.com