Kvalitetsbevidst malerarbejde til dig

Leder du efter et firma, der laver kvalitetsbevidst malerarbejde udendørs og indendørs? Vi er Malerfirmaet Degnebolig, og vi sætter en ære i at udføre malerarbejde af høj kvalitet til både inden- og udendørs.

Vi har mange års erfaring, og det vigtigste for os er at skabe tilfredsstillende resultater - både for os selv, men i særdeleshed for vores kunder. Ingen jer, ingen os.

Som udgangspunkt udfører vi malerarbejde i Ringsted, Roskilde, Haslev og Næstved, men har du andre ønsker, har vi også mulighed for at rykke ud på hele Sjælland samt dele af det sydlige Sverige.

Tilfredsstillende malerarbejde udendørs og indendørs

Vi udfører udendørs og indendørs malerarbejde, og med solid erfaring i rygsækken kan du være sikker på, at vi har prøvet de fleste udfordringer før.

Derfor er vi mere end parate til at gå i gang med den opgave, du måtte have til os. Stor som lille. Indendørs som udendørs.

Primært udfører vi opgaver som:

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har et specifikt malerarbejde udendørs eller indendørs.

Hvad koster malerarbejde?

Det er svært at give en fast pris pr m2 for malerarbejde. Vi vil gerne gøre arbejdet til en billig pris, men det skal selvfølgelig være rentabelt for os. Vores priser afhænger meget af, hvilken type opgave der skal udføres, samt hvilke materialer der skal benyttes.

Vi sammensætter altid et tilbud til dig, som indeholder både pris og estimeret tidshorisont for arbejdet. En endelig pris kan nemlig først fastsættes, når vi kender omfanget af malerarbejdet.

Skal vi lave en aftale om malerarbejde udendørs eller indendørs?

Ønsker du at indgå et samarbejde med os? Ring endelig på: 31 17 22 74 eller send os en e-mail på: c_degnebolig@hotmail.com, og få en uforpligtende snak og et godt tilbud på billigt malerarbejde udendørs og indendørs. Vi vil gerne give dig god service og en god timepris.

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Hent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerarbejde

Hos os finder du en maler, som lægger en ære i at opnå tilfredsstillende resultater, og derfor har mange tilbagevendende og tilfredse kunder.

Opsætning af filt

​Skal du i gang med opsætning af filt? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos Malerfirmaet Degnebolig har vi stor erfaring med diverse opgaver inden for faget.

Fuldspartling

Er du i gang med at renovere dit hjem, eller trænger dine vægge bare til en ordentlig tur? Så kan fuldspartling være løsningen.

Maler som dækker hele Sjælland

Firma info

Malerfirmaet Degnebolig

CVR: 32123686

Adresse info

​Kløvervænget 46, 4690 Haslev

- Find os på Google Maps

Find os på de sociale medier

facebook (2)Find os på Facebook

Kontakt info

Telefon:

31 17 22 74

E-mail:

c_degnebolig@hotmail.com